Uvjeti

Korištenje internet stranica www.parfemzamene.hr


    Internet stranice www.parfemzamene.hr mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Korištenjem online trgovine www.parfemzamene.hr obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila.
Neke od fotografija u online trgovini www.parfemzamene.hr su samo ilustrativne prirode i GMB Bekavac d.o.o. ne garantira njihovu točnost u svakom trenutku. Konstantnim održavanjem nastojat ćemo izbjegnuti svaku grešku.

Uvjeti kupnje - narudžba, otprema, plaćanje, dostava mirisa


    Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem GMB Bekavac online trgovine definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, otprema, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.
Isporučitelj naručene robe je GMB Bekavac d.o.o. iz Zagreba.
GMB Bekavac d.o.o. putem online trgovine omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u web ponudi. Ponuda se sastoji od ženskih-muških-unisex originalnih parfemskih voda, toaletnih voda i parfemskih proizvoda svih glavnih brandova kao što su Chanel, Christian Dior, Dolce&Gabbana Giorgio Armani, Gucci, Prada, Tom Ford, Yves Saint Laurent... i kozmetike Giorgio Armani, Clinique, Christian Dior, Estee Lauder, Lancome, Sisley, YSL i još više... 


    Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih uspješno kroz Registraciju.
Registracija omogućava pohranu podataka koji će se pri narudžbi koristiti za kontakt, dostavu ili za oglasno informiranje o našim proizvodima, novim mirisima te akcijama i popustima.
Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti s PDV-om. Kod plaćanja putem kreditne kartice vrši se konverzija na strani Pay Pal-a u USD i tu može doći do dodatnih troškova, ali će na kartici biti naplaćeno u kunama.

Naručivanje proizvoda – proces kupovine – web shop


    Roba se naručuje elektronskim putem tzv. web shop. Odabirom gumba Kupi, željeni proizvod se sprema u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli proces narudžbe koji uključuje prihvaćanje uvjeta i pravila koje je propisao GMB Bekavac d.o.o.
    Na mail koji ste upisali pri registraciji dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane GMB Bekavac d.o.o. Naknadno ćete biti kontaktirani oko načina, vremena i mjesta isporuke. Nakon toga sve će biti u skladu sa uspostavljenim dogovorom.
GMB Bekavac d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko GMB Bekavac d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Otprema robe – priprema zaštite proizvoda za slanje, dostavu


    Naručena roba putem web shop-a biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Svaki paket dodatno osiguravamo zaštitnim folijama i dodatnom kutijom.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Provjera ispravnosti zaprimljene robe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Plaćanje robe


Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti GMB Bekavac d.o.o. jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • općom uplatnicom (virmanom na pošti, banci ili FINA-i)
  • netbanking/internet bankarstvom
  • gotovinom pouzećem (plaćanje dostavljaču pri preuzimanju)
  • kreditnom karticom - putem CorvusPay sustava ( Visa, MasterCard, Maestro, Diners i Discover jednokratno te Diners karticama obročno do 12 rata, minimalna kupovina na rate iznosi 500,00 Kn)

Svaki od navedenih načina plaćanja uključuje naknadu propisanu uvjetima uplatnog mjesta. Tu naknadu uplatitelj snosi sam i ona nije nadoknadiva od GMB Bekavac d.o.o.

    Cijena naručenog proizvoda je ona koja je u trenutku procesa kupnje proizvoda bila istaknuta na stranici i koja je u potvrdi poslana na korisnikovu e-mail adresu. Ukoliko je cijena u međuvremenu porasla, korisnik plaća nižu cijenu za koju ima e-mail potvrdu. U slučaju da je cijena odabranog proizvoda u međuvremenu snižena, kupac će biti obaviješten o novoj, sniženoj cijeni proizvoda te će ista biti primijenjena.

Dostava robe i rokovi - besplatna dostava!


    Svu naručenu robu dostavljamo svaki radni dan vlastitim dostavnim vozilom ili preko GLS d.o.o. Područje dostave se odnosi na sve gradove, mjesta i otoke unutar granica Republike Hrvatske. Osnovni trošak dostave za sve gradove se ne naplaćuje kupcu; troškove u iznosu otprilike 25 Kn će podmiriti GMB Bekavac d.o.o. Dodatni trošak može nastati jedino kod žurnih dostava, jer u tom slučaju se zaračunava otprilike dodatnih 10 Kn (taj iznos ide na teret naručitelja). Uz svaku narudžbu se dobije kod za praćenje pošiljke koji možete pratiti na GLS d.o.o. web stranici. Rokovi isporuke na području Zagreba su u roku 2 sata  (žurno) ili prema dogovoru. Za sva druga mjesta dostavu vršimo putem GLS d.o.o.; njihovi službeni međugradski rokovi su 24-48 sati. Za sve ostale države kupac plaća poštarinu i dostavu.

Povrat/Reklamacija robe


    U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju GMB Bekavac d.o.o. putem e-maila na info@parfemzamene.hr.


Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

    Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje ili ne odgovara iniciranoj Vašoj narudžbi odmah to napomenite dostavljaču ili nas kontaktirajte na info@parfemzamene.hr u roku 14 dana od dana primitka, jer naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti.
Realizacija reklamacije je nakon što kupac vrati zaprimljeni sporni artikl neotvaran i neisprobavan odosno u identičnom stanju kakvog ga je zaprimio. Troškovi povrata idu na trošak GMB Bekavac d.o.o.
Nakon toga GMB Bekavac d.o.o. će kupcu poslati drugi artikl.


    U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, GMB Bekavac d.o.o. će u dogovoru s kupcem dogovoriti adekvatno rješenje ili će vratiti kupcu vrijednost robe koju nije u mogućnosti isporučiti.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju


    GMB Bekavac d.o.o obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izmjene


    GMB Bekavac d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila, i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se za korištenje www.parfemzamene.hr stranica. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas obratite nam se sa svojim prijedlogom i za to vrijeme nemojte koristiti usluge Internet prodavaonice. Svaku konstruktivnu ideju spremni smo prihvatiti i primijeniti.

Registracija


    Da biste se registrirali na www.parfemzamene.hr online trgovinu, trebate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom Registracije, molimo Vas da čim prije ažurirate Vaš korisnički račun. Netočnost podataka može prouzročiti nemogućnost poštivanja isporuke. U tom slučaju GMB Bekavac d.o.o. se ograđuje od svake odgovornosti i materijalnih troškova.

Sigurnost i tajnost podataka


    Prilikom Registracijewww.parfemzamene.hr online trgovinu trebati ćete kreirati lozinku koju zadržite samo za sebe i ne dijelite je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, istu možete sami promijeniti unutar Vašeg profila ili nas možete kontaktirati na info@parfemzamene.hr i mi ćemo to učiniti na Vaš zahtjev.


Vanjske usluge


    Usluge koje Vam pruža www.parfemzamene.hr online trgovina ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. GMB Bekavac d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Dostupnost


    Dostupnost online trgovine je 00-24h svih svakoga dana u godini. Iako Vam GMB Bekavac d.o.o. nastoji pružiti najbolje moguće pružanje usluga, ne možemo garantirati da će usluge na www.parfemzamene.hr odgovarati Vašim potrebama.
Ukoliko dođe do pogreške, molimo da nam se obratite na info@parfemzamene.hr kako bismo je otklonili u što kraćem roku. Pristup na www.parfemzamene.hr ponekad može biti nedostupan uslijed redovitog održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Intelektualno vlasništvo


    Sadržaj www.parfemzamene.hr je zaštićen i GMB Bekavac d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na www.parfemzamene.hr stranicama morate nas kontaktirati na info@parfemzamene.hr.
 

 

Veselimo se budućoj suradnji!